terminate

Hoe kan ik mijn bedrijf beëindigen?

Net zo belangrijk als het drijven van een bedrijf is het beëindigen van een bedrijf. Dit moet goed gebeuren. De ondernemer komt voor veel keuzes te staan vanuit de fiscale wetgeving wanneer het gaat om staken van een onderneming. Zo verwacht de Kamer van Koophandel van u dat er goed gecommuniceerd wordt wanneer u uw bedrijf gaat staken. 

Weer komen complexe vragen uw kant op en moet u zich goed afvragen hoe gaat u het aanpakken en in goede banen begeleiden. Er is een heel plan nodig om een onderneming goed te kunnen beëindigen. Hierin moet u niet alleen denken aan fiscale vraagstukken maar ook economische vraagstukken die voortvloeien vanuit de regelgeving van de Handelskamer en het op hoogte brengen van partners en leveranciers waarmee u samenwerkte. 

Komen deze vragen u dan bekend voor? 

  • Wel of niet afrekenen met de fiscus? 
  • Geheel of gedeeltelijke staking van activiteiten? 
  • Wie moet ik allemaal op hoogte brengen van staking van bedrijf? 
  • Kan ik zonder gevolgen personeel ontslaan? 
  • Moet ik de administratie bewaren? 
  • Zijn er fiscale faciliteiten voor staking? 

U zit met veel vragen terwijl u eigenlijk uw hoofd wilt legen. Wellicht voor een nieuwe start of u wilt de focus elders anders op leggen. 

Onze Consultants zijn goed thuis in fiscaal- en ondernemingsrecht. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos weer verder kunt. Blijf niet langer aarzelen, of u nu een nieuwe start wilt maken of uw bedrijf wilt beëindigen. Laten wij er samen goed einde aan breien.