Carrière

Werken bij Consulting Expert; dat is waar kennis de praktijk ontmoet!

Een uitdagende werkvloer waar jij je nooit verveelt. Werken onder tijdsdrukte en blijven en toch resultaat gericht blijven werken en optimaal presenteren; wij kennen niet anders dan dat.

Van jonge professionals wordt verwacht dat je de meerwaarde van onze dienstverlening begrijpt. Wij werken voor het belang van de ondernemer en bekijken de beste mogelijkheden binnen de wetgeving.

Geen dag is zelfde bij ons, met veel diversiteit binnen de klantenbestand en informele sfeer wordt jij binnen organisatie opgeleid tot belangrijke professional die straks onmisbaar is in de samenleving.

Willen wij de veranderingen voor zijn dan moeten wij blijven investeren in onze kennis om optimaal te kunnen functioneren en beste advies te kunnen uitbrengen.

Vacature

Vacature

  1. Assistant Accountant
  2. Receptioniste 

Heb je interesse en sluit je aan op het gevraagde profiel solliciteer dan snel.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouw

Schoolverlaters

Schoolverlaters

Ben jij net klaar met je MBO/HBO Assistent Accountant studie? Jij zoekt een kantoor waar jij jou kennis kan toepassen?
Zoek niet verder bij ons kan je met diverse accountancy diploma’s aan de slag. Geïnteresseerd vul dan het contactformulier in en laat je CV achter. Wij nemen dan snel contact met je op!

Stage

Om je studie tot succesvolle einde te brengen moet je praktijkstage lopen. Of je nu op de HBO zit of MBO je zal wel de nodige ervaring op moeten doen.

Wij hebben de nodige erkenningen in huis en zijn goed aangeschreven bij de S-BB als erkend stage bedrijf.

Jaarlijks bieden wij meerdere stage- en leerplekken zowel BBL als BOL opleidingen voor de MBO of HBO-Duaal of Deeltijd traject.

Lijkt het je spannend achter de mogelijkheden te komen die wij bieden laat dan je CV achter door middel van onderstaande contact formulier.

Wij zullen je dan op de hoogte stellen van de beschikbare stage- en werkplekken binnen onze organisatie.

Werken met expert

Werken bij Consulting Experts; dat is waar kennis de praktijk ontmoet! Een uitdagende werkvloer waar jij je nooit verveelt. Werken onder tijdsdrukte en blijven en toch resultaat gericht blijven werken en optimaal presenteren; wij kennen niet anders dan dat.

Professionals

Van jonge professionals wordt verwacht dat je de meerwaarde van onze dienstverlening begrijpt. Wij werken voor het belang van de ondernemer en bekijken de beste mogelijkheden binnen de wetgeving.