advies

Business Coaching

Advies is noodzakelijk geworden in deze tijd; de toenemende druk op ondernemers maakt het soms lastig omdat u alleen voor moeilijke beslissingen staat. Op zo’n moment is een persoonlijke coach een steun in de rug. Bij Consulting Expert zijn wij ons hiervan bewust en bieden wij deze service aan alle ondernemers, nieuw of doorgewinterd. Wij zeggen het niet alleen wij menen dat ook, wij zijn  “ uw meedenkende partner”

Business coaching is zowel voor startende ondernemers, die nieuw zijn in ondernemerschap en begeleiding nodig hebben om hun onderneming op poten te zetten, maar ook bestaande ondernemers staan constant voor moeilijke keuzes. 

Wilt u beter grip op uw bedrijfsprocessen of wilt u onderneming uitbreiden en u heeft steun van een coach nodig om samen de toekomstige koers van uw bedrijf te bepalen? Business Coach van Consulting Expert kan u hierin steunen en begeleiden.

Onze business coaches werken met klanten aan strategie, planning en probleemoplossing en helpen u bij het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden en kennis. Deze onderwerpen variëren van het ontwerpen van een bedrijfsmodel of marketingplan tot aan marketingtechnieken helpen toe te passen en te werken aan doelen in de toekomst.

Een coach geeft niet alleen advies, maar leert u vaardigheden en brainstormt met u om praktische resultaten te produceren en uw strategisch denken te verbeteren. Een echte steun in de rug!

 

Business-coaching

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Het in kaart brengen van uw doelen
  • Inplannen van concrete acties om doelen te behalen
  • Aanpassen (bestaande) bedrijfsstructuren
  • Risicoanalyses
  • Zakelijke mogelijkheden ontdekken en uitwerken
  • Persoonlijke begeleiding in de ontwikkeling van uw bedrijf en uzelf
  • trainingen binnen het bedrijf om uw achterban te versterken