Werkwijze

Werkwijze

Bij ons horen lange procedures niet thuis. Tijdens het kennismakingsgesprek dat geheel vrijblijvend is beoordelen wij uw wensen en stellen passende oplossingen voor.

Accountancy

Accountancy

Tijden veranderen daardoor is de behoefte aan beschikken over uw financiële informatie evenzeer veranderd.Ondernemers willen niet langer achter de feiten staan.

Salaris

Salaris

Daarbij van belang dat uw loonadministratie correct verloopt. Bovendien heeft een goede loonadministratie een sterke en positieve invloed op de motivatie van uw personeel.

Business planning

Business planning

Essentieel is om bedrijfsdoelen te definiëren en helder te hebben waar uw als ondernemer staat en waar wilt u op korte en lange termijn zich positioneren.

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

Met uw actieplannen bepaalt u hoe u uwe doelstelling wilt behalen, hoe u dat gaat doen beschrijven uw succesfactoren. Zo bepaalt  u met uw visie uw missie.

Fiscaal

Fiscaal

In Nederland stellen bijna 80% van de ondernemingen een fiscale jaarrekening op. Fiscale regelgeving heeft enorm invloed op uw onderneming.

Bedrijfsanalyse

Bedrijfsanalyse

Bedrijfsanalyse is essentieel, enerzijds om uw bedrijf intern te kennen en anderzijds externe factoren die uw bedrijf beïnvloeden.

Advies

Business Coaching 

Advies is noodzakelijk geworden in deze tijd; toenemende druk op ondernemers maakt het soms lastig dat u alleen voor moeilijke beslissingen staat.

Diensten op maat

Diensten op maat

Mocht u dienst naar uw behoefte nodig hebben laat het dan ons weten, wij passen de dienstverlening aan uw behoefte. Specifieke werkzaamheden

Business development

Business development

Constant stellen de ondernemers zich af hoe verder en wat te verwachten in de nabije toekomst. Ene regelgeving komt en andere verdwijnt.

Vergunningen

Vergunningen

Om de dag lijkt de wetgeving te veranderen, zo een actieve wet- en regelgeving. heeft onze tijd niet eerder meegemaakt. Iedere dag komen er nu vergunning uit dat u als ondernemer.

Internationaal

Internationaal

Heeft u backoffice services nodig, of alleen call center om uw product te promoten of supportafdeling te realiseren.
Wij hebben dit tevens in huis. Wij kunnen u voorzien in backoffice.

Digitalisering

Digitalisering

Wij kunnen er helaas niet meer erom heen. Het is digitale tijdperk, ondernemers moeten zich dit realiseren dat wij hier niet meer onderuit kunnen en ook niet moeten willen.

Particulieren

Particulieren

Voor particulieren hebben wij uiteraard ook oplossingen. Onze experts helpen u graag met.