personalriskordeal

Hoe ga ik om met personeelsrisico’s ?

Het grootste risico waar meeste ondernemer ongerust over zijn is het personeelsrisico. In Nederland worden de werknemers nou eenmaal veel beschermd door de wet- en regelgeving. 

U als ondernemer moet goed weten welke regelgeving in uw branche van toepassing is en wat uw rechten en plichten zijn als werkgever. Waar aan de ene kant personeel kan zorgen voor kracht van uw onderneming is het aan andere kant ook het grote gevaar voor uw onderneming. De kunst is het vinden van de juiste balans. Uiteraard staat u hier niet alleen voor maar kunnen wij u hierin ondersteunen. 

 

Zo zijn de volgende vragen voor u ook goed om in kaart te brengen 

  • Welke type arbeidsovereenkomst mag en kan ik geven? 
  • Hoe zit het met tweede en derde arbeidsovereenkomst? 
  • Ik heb een zieke medewerker en wat nu? 
  • Ik heb een geschil met mijn werknemer, hoe los ik het op? 
  • Personeel overnemen bij bedrijfsovername? 

Voordat u werknemer in dienst neemt overleg het met een van onze Salaris Experts. Wij helpen u om een goede en deugdelijke salarisadministratie op te zetten met minimale personeelsrisico’s.