Onze focus

Consulting Expert is een dynamische consulting en advies kantoor in Amsterdam West waaruit wij uitgebreid dienstenpakket in breed scala van sectoren bieden. Uw medekende partner!

U bent een ondernemer of een particulier, u drijft al jaren een onderneming en bent toe aan nieuwe uitdaging of u moet nog beginnen?

Profit of non-profit, groot of klein, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen de capaciteit maar ook de kwaliteit om u in uw behoefte te voorzien.

Wij onderscheiden zich juist door geen een externe houding aan te nemen, wij denken met u mee! Samen creativiteit vertalen naar realiteit! Uw dromen en doelstelling vertalen naar praktijk oplossingen, in welke branche en in welke grote van omvang dan ook.

Missie & Visie

Ons doelstelling is niet achter de feiten aanlopen en achteraf jaarcijfers voor u op te stellen. Wij willen ons duidelijk onderscheiden door administrerende rol te vervangen naar controlerende en adviserende rol.
Samen met klanten willen wij toekomst gericht  werken aan een goede samenwerking ongeacht de grote en aard van een onderneming.

Bij ons staat klant centraal, dat zeggen wij niet alleen dat voelen onze klanten. Wij vinden brede dienstverlening erg belangrijk daarom hebben wij onze accountantskantoor omgezet naar consulting kantoor.

Consulting Expert wilt zich niet alleen maar bezig houden binnen de grenzen van Nederland maar helpt ondernemers wereldwijd vanaf bedrijf opzetten tot beheren en uitbreiden.

Wij willen zo veel mogelijke complete dienstenpakket aanbieden zodat onze klanten niets te kort komen. Waar nodig schakelen wij collega’s Experts in om ons te versterken. Samen zoeken wij naar beste mogelijkheden voor onze klanten

Van verleden naar heden

Met bijna 15 jaar ervaring binnen de financiële sector willen wij u zo goed mogelijk in de toekomst ook van dienst blijven. Niets is onmogelijk, durf te dromen

1

2005

Consulting Expert is vanaf 2005 actief in de financiële wereld en levert accountancy & fiscale diensten op maat aan het midden – en kleinbedrijf. Begonnen als eenmanszaak aan de Balboastraat in Amsterdam.
2

2008

Al snel groeide ons kantoor naar vennootschap onder firma en kregen wij veel aandacht van klanten. Dat heeft alles te maken met persoonlijke aanpak en aandacht voor ons klanten. Wij verhuisden naar Admiraal de Ruijterweg in gezellige straat van Amsterdam.
3

2015

Nog meer succes! Dat werd tijd om rechtsvorm te wijzigen en zich nog sterken en groter op te stellen.
Met veel mankracht hebben wij velen klanten blij gemaakt en gingen verder varen met onze bedrijf.
4

2019

Veel veranderende behoefte aan dienstverlening hebben wij Accounting Expert omzet naar Consulting Expert.
Veelzijdige dienstverlening en bijna overal in thuis. Met nog steeds zelfde team meer succes behaald en bereikt. Sterke netwerk gecreëerd voor en door ons klanten. Wij blijven altijd bezig om de dienstverlening voor onze cliënten te optimaliseren.
5

2020

Wij zijn sneller gegroeid dan verwacht dus verhuisd naar ruimere en beter bereikbare locatie in Amsterdam Osdorp.

Partners

Met altijd focus op verbetering en verbreding van diensten kunnen wij erg trots zeggen dat wij met meerdere zakenpartners samenwerken om zo onze klant optimaal te kunnen bedienen.
Heeft u een van de onderstaande diensten nodig dan kunnen wij u verwijzen naar een vertrouwelijke zakenpartner die met zelfde strategie werkt als ons!

 

Alle partners werken met korte communicatie lijnen en zijn thuis in hun markten. Duidelijk en helder communiceren vinden wij allemaal erg belangrijk!

U als klant staat centraal ook bij onze partners!
Klik op de onderstaande links van onze partners!